Vores baggrund forpligter

DBI IT er født ud af brancheforeningen, De Danske Bilimportører, og bl.a. derfor har vi tætte forbindelser til hele autobranchen. I mere end 20 år har vi leveret data og IT-systemer, der hjælper både myndigheder, importører og andre med interesse i det danske køretøjsmarked – og nu også store flådeejere.

Vores grundighed og indgående kendskab til branchen har betydet, at vi i dag har tusindvis af daglige brugere på vores platforme, herunder bilstatistik.dk. Det betyder også, at vi i samarbejde med en række af landets største flådeejere har de rigtige forudsætninger for at udvikle markedets vel nok mest sofistikerede flådeadministrationssystem.

Vi står også bag

Hver eneste dag stiller vi på bilstatistik.dk viden og værktøjer til rådighed for vores tusindvis af brugere med interesse i det danske køretøjsmarked.

Forhandlere, importører, myndigheder, forsikrings- og leasingselskaber benytter hver dag bilstatistik.dk til at indhente ny viden om markedsudviklingen og til at finde nye kunder.

Vi tilbyder ikke bare data om biler, men om samtlige registreringspligtige køretøjstyper i Danmark. Bilstatistik.dk’s køretøjsdatabase har derfor vokset sig til at være landets største, og det synes vi forpligter. Hver eneste nat kontrollerer og harmoniserer vi derfor den forgangne dags registreringsdata, så vi altid kan stå inde for, at vi også leverer den højeste datakvalitet, der er tilgængelig på det danske marked.

Motorregister.dk hjælper samtlige større danske bilimportører, når der skal indregistreres køretøjer til det danske marked. Det er vi i al beskedenhed ret gode til, så i dag bliver både trailere, motorcykler, knallerter, sættevogne, varebiler og mere end 99% af alle nyregistrerede personbiler i Danmark oprettet og sendt til Motorstyrelsen med hjælp fra vores system, så de kan komme videre ud på de danske veje.

Motorregister.dk er udviklet i tæt samarbejde med en række danske myndigheder og brancheforeninger, herunder Trafikstyrelsen, Motorstyrelsen og De Danske Bilimportører, og har til formål at lette importørernes arbejde og samtidig højne kvaliteten af køretøjsdata på det danske marked.

Vi indsamler tekniske data direkte fra fabrikkerne og importørerne, så det bliver lettere at oprette køretøjer og stille den nødvendige viden til rådighed for relevante myndigheder og samarbejdspartnere.

Standardpriser.dk benyttes af alle store bilimportører i Danmark, når der skal beregnes priser på nye biler og ekstraudstyr. Det gør de blandt andet fordi, vi har gjort det nemt at integrere deres egne systemer med standardpriser.dk, så de kan minimere manuelle processer og sikre en høj datastandard.

Sitet fungerer samtidig som et register for danske myndigheder, og løsningen benyttes dagligt af hundredevis af brugere i Skatteforvaltningen, blandt andet til kontrol og værdiansættelse.

Fra standardpriser.dk leverer vi prisdata direkte til forhandler- og leasingsystemer, så de altid har retvisende og opdaterede data, og dermed kan optimere både ordreprocesser og tilbudsgivning.

Vores platform energimærker.dk gør det lettere for forhandlerne at klæde forbrugerne på til at træffe bæredygtige valg.
Systemet har nemlig gjort det helt enkelt for alle landets mærkeforhandlere at hente og udskrive de lovpligtige energimærker, som alle udstillingsbiler skal forsynes med.

Mærkningen dannes på baggrund af tekniske data direkte fra producenterne, så både beregning af grøn ejerafgift og energimærkning altid er nøjagtig og afspejler præcis det udstyr, som den pågældende bil er udstyret med.

Her er vi

Niels Damkjær
Direktør
E-mail
Peter Andersen
Salgsdirektør
E-mail
Lise Hjort
Kommunikations- og marketingchef
E-mail
Klaus Bernhof Jakobsen
Head of Customer Experience
E-mail
Jill Skovgaard
Customer Experience
E-mail
Henrik Sejersen
Ekstern salgskonsulent
E-mail
Henrik Overby Elsgaard
Key Account Manager
E-mail
Andrée Peters
Salg- og markedschef, Sverige
E-mail
Line Nørgaard Manniche
Administration og bogholderi
E-mail
Bjørn Johansen
Konsulent
E-mail
Anders Andersen
Konsulent
E-mail
Søren Dommerby
Udviklingschef
E-mail

Og her er vores udviklere

Jacob Buus Smidt
Teknisk chef, CTO
E-mail
Carsten Kofoed Marker
Seniorudvikler
E-mail
Matias Bernhof Jakobsen
Udvikler, front end
E-mail
Simon Olesen
Udvikler, databasespecialist
E-mail
Kasper Brandt
Udvikler
E-mail
Per Hansen
Udvikler
E-mail

Tag fat i os

Er der andet vi kan hjælpe dig med?

DBI IT A/S

Kvæsthusgade 5F

1251 København K

Telefon: +45 7022 9920

Man-fre 9-16

Vil du have adgang?

Eller vil du bare høre mere om dine muligheder?

Her bor vi

DBI IT A/S

Kvæsthusgade 5F

1251 København K