Leasing

Det kan egentlig siges ret enkelt. Vi vil gerne give dig de bedste forudsætninger for at skabe en bedre forretning. Det vil vi gøre ved at tilbyde dig adgang til konkret og altid opdateret viden om hele det danske køretøjsmarked, og værktøjer som kan hjælpe dig med at bearbejde det – både før, under og efter kontrakterne er underskrevet. Vi har samlet det hele i én simpel løsning, så du kan spare tid, kortlægge vækstmuligheder og fokusere på det, der er vigtigt for jeres forretning. Du kan tilgå vores løsning via hjemmesiden, vores app eller du kan integrere dem i dine egne systemer.

  • Benchmarking: Hvilke mærker, modeller og segmenter sælger hvor meget, hvorhenne og til hvem?
  • Kend kunderne, før du møder dem: Fuldt indblik i virksomhederne, deres flåder, indkøbsmønstre, økonomiske nøgletal mv.
  • Mødeforberedelse: Se komplet virksomhedsprofil og vognparksoverblik for nuværende og potentielle kunder også via vores app, når du er på farten.
  • Leadgenerering: Find de mest kvalificerede emner med udgangspunkt i hundredevis af køretøjs-, flåde-, virksomheds- og leasingkriterier.
  • Mød kunderne, når det passer dem: Hvad køber eller leaser de? Hvor længe beholder de sine køretøjer? Er der leasingkontrakter, der udløber?
  • Skræddersy dine tilbud: På baggrund af den enkelte virksomhedsprofil.
  • Markedsføring: Skab øget interesse med relevant kommunikation, der er tilpasset kundernes forbrugsmønstre.
  • Øget fastholdelse: På baggrund af indgående kendskab til kundeadfærd- og præferencer.
  • Få automatisk besked: Når der er registreringsændringer i dine kunders flåde.

Hvilke data kan du få adgang til?

Her er et par eksempler - vi fortæller gerne om resten

304.000

Erhvervsleasingkontrakter i alt
85.600

Unikke virksomhedsflåder
51.100

Erhvervsleasingkontrakter med udløb i år
1.666.000

Personbiler over 5 år

Nyregistrerede personbiler ÅTD, pr. region

(PR. 21-04-2018)

Det sparer os for så meget tid, at vi ikke skal bruge fem forskellige systemer for at få adgang til de nødvendige informationer. Bilstatistik gør samtidig, at jeg altid er sikker på at stille de rigtige spørgsmål på kundemøderne, og det øger sandsynligheden for et salg i sidste ende. Når der opstår spørgsmål, er det altid nemt at komme i kontakt med DBI IT, og hjælpen er altid lynhurtig og kompetent.

Det er bare et kanongodt værktøj, som vi ville være meget kede af at undvære
Conrad Kjeldgaard
Erhvervssælger,
Bilhuset Køge

Hold dig opdateret

Følg med på LinkedIn og i vores nyhedsbrev hvor vi giver dig de bedste værktøjer til stærke analyser og højere hitrater.

Nyhedsbrev
Følg os

Vil du have adgang?

Eller vil du bare høre mere om dine muligheder?